Αποστείρωση σύστημα με πλήρως αυτόματη απέλαση θερμοδυναμική αέρα με ηλεκτρονικό έλεγχο, ξήρανση αντλία και φίλτρο βακτηρίων.


ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ θερμοδυναμικής για ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΚΕΝΟΥ
Το αυτόκλειστο Atoma ανταποκρίνεται στην ανάγκη για  αποτελεσματική αποστείρωση όλων των χειρουργικών εργαλείων.
Το σύστημα Atoma προκύπτει από την εμπειρία της εταιρείας η οποία έχει από καιρό μια ηγετική θέση στο χώρο αποστείρωσης και συγκεντρώνει το κομψό και συμπαγή σχεδιασμό με την αποστείρωση ανάγκες μιας σύγχρονης χειρουργικής επέμβασης η οποία έχει επίσης να κρατήσει το κόστος και την κατανάλωση ενέργειας κάτω.

Η Atoma έχει ένα ειδικό σύστημα θέρμανσης το οποίο βελτιώνει την κυκλοφορία του ατμού για να επιτύχουν υψηλές επιδόσεις .

Για να διώξει τον αέρα το αυτόκλειστο Atoma διαθέτει ένα ηλεκτρονικό σύστημα απομάκρυνσης του αέρα. Αυτό το σύστημα είναι σαν μια αντλία, και εξασφαλίζει την γρήγορη και ασφαλή αποστείρωση. Η θερμοδυναμική ενέργεια είναι πολύ ήσυχη, ώστε το αυτόκλειστο μπορεί να τοποθετηθεί κοντά στην περιοχή λειτουργίας.

Πλήρης αυτοματοποίηση με τέσσερις προκαθορισμένες προγράμματα που σημαίνει ότι μπορεί εύκολα και με ασφάλεια που χρησιμοποιείται ακόμα και από οποιοδήποτε μέλος του προσωπικού.
Το σύστημα ελέγχου με υπολογιστή, απομακρύνει τους κινδύνους από δυσλειτουργίες ή ανθρώπινο λάθος και απλοποιεί και επιταχύνει εξυπηρέτησης και συντήρησης.
Η χρήση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας πληροφοριών παρέχει νέα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα, την πιστοποίηση και τη συντήρηση.

Τα συστήματα αποστείρωσης Atoma , χρησιμοποιείται στο ιατρείο του
Χειρούργου οδοντιάτρου dr. Κοραή Λαζαρίδη καλύπτοντας τις απαιτήσεις για αποτελεσματική ,αξιόπιστη ασφαλεία στην αποστείρωσης  .