ορθοδοντικοί μηχανισμοί



  Ορθοδοντίκη  από τον   ΚΟΡΑΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ   D.M.S.   

 

Τι είδους Ορθοδοντικοί μηχανισμοί υπάρχουν ;


  • Κινητούς μηχανισμούς : τα μασελάκια, αλλά αυτοί οι μηχανισμοί διορθώνουν πολύ περιορισμένα τοπικά προβλήματα. 







  •   Ακίνητους μηχανισμούς :σιδεράκια brackets , που  διορθώνουν  τη θέση των δοντιών αλλά και αποκαθιστούν και την αρμονία των χειλέων και την αισθητική του προσώπου γενικότερα 





  •  Invisalign :μία σειρά σχεδόν αόρατες, αφαιρούμενες μεμβράνες (aligners), που τις αλλάζετε κάθε δύο εβδομάδες με ένα νέο ζευγάρι μεμβρανών. Τα δόντια σας μετακινούνται λίγο-λίγο, (εβδομάδα με εβδομάδα) καθώς αλλάζετε κάθε μεμβράνη, μέχρι να ισιώσουν στην τελική θέση τους .

    • Κεραμικά brackets : θεραπεία χωρίς ανάγκη εξαγωγής μονίμων δοντιών ή χρήσηςπολύπλοκων ορθοδοντικών συσκευών,συνδυάζουν την αισθητική  και καλύτερη στοματική υγιεινή με λιγότερες ενοχλήσεις στα δόντια ,λιγότερες επισκέψεις στο Ιατρείο ραντεβού κάθε 4 εβδομάδες αντί για κάθε 3 ,άψογη αισθητική αφού δεν υπάρχουν κιτρινισμένες ελαστικές προδέσεις , μειωμένα φαινόμενα τερηδονισμού και ουλίτιδας των δοντιών, αμερικανικής ή γερμανικής προέλευσης Αυτά τα brackets αποτελούν την καλύτερη επιλογή για πολυάσχολους ασθενείς που θέλουν να τελειώσουν πολύ σύντομα την ορθοδοντική τους θεραπεία, επιθυμούν αισθητική εμφάνιση στα στόμα τους αλλά δεν έχουν επιλέξει τους διαφανείς νάρθηκες INVISALIGN. Εξασφαλίζουν μία απροβλημάτιστη αισθητική θεραπεία με εύκολη στοματική υγιεινή και λιγότερα ραντεβού στο Ιατρείο. Συνδυάζονται όπως και τα κλασσικά κεραμικά brackets είτε με μεταλλικά είτε με επενδεδυμένα με Teflon ορθοδοντικά τόξα για ακόμα καλύτερη αισθητική.





    •    Lingual Orthodontics :Μια νέα επαναστατική μέθοδος -“αόρατη”- που μπορεί να θεραπεύσει ορθοδοντικά προβλήματα κυρίως σε ενήλικες. Τι σημαίνει : τα γνωστά “σιδεράκια” στην επιφάνεια των δοντιών που βλέπει προς της γλώσσα. Είναι προφανές ότι αυτού του είδους η Ορθοδοντική είναι “μη ορατή”.




    Στο ιατρείο του 
    dental surgeon ΚΟΡΑΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ προχωράμε και αντιμετωπίζουμε ορθοδοντικές ανωμαλίες  σε Παιδία & Ενήλικες .

    Ραντεβού -  διάγνωση-  θεραπεία

                          KORAIS LAZARIDIS  M.D.S.

          Tηλέφωνο επικοινωνίας :  23410-70083